7e Veluwse Zwerftocht => !!!AFGELAST!!!

Nieuwe poging in het voorjaar van 2024. Nadere info volgt later.

Op zaterdag 7 oktober 2023 organiseren wij al weer de 7e editie van deze christelijke wandeltocht over de Veluwe. Het thema dit jaar is: ‘Voel je thuis!’.  Wij bidden voor een mooie, inspirerende én gezegende dag tot eer aan onze God en Zijn zoon Jezus.

 

Programma

Ontvangst met koffie en thee met koek, elkaar ontmoeten, een mooie wandeltocht (ca. 20 kilometer) met groepjes mannen over de prachtige Veluwe, enkele spellen onderweg, inspirerende sprekers, God aanbidden met een muziekband en aan het eind van de dag lekker eten en drinken bij een mooi kampvuur. Inloop is om 9:30 uur en het programma start om 10:00 uur. Rond 20:00 uur is het programma afgelopen.

 

Locatie en kosten

Dit jaar organiseren wij de Veluwse Zwerftocht op ‘Het Zwarte Veldje’ in Nunspeet, in het bos nabij de snelweg A28. Een vertrouwde locatie waar we de Veluwse Zwerftocht vaker hebben georganiseerd. De kosten voor deze dag zijn ‘slechts’ € 17,50 per persoon.

 

Aanmelden

Mis deze dag niet en geef je snel op via de pagina ‘AANMELDEN’ op onze website. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar: info@veluwsezwerftochten.nl. Je mag ook appen of bellen naar Bert van den Bosch: 06 – 1007 6212.

Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op 7 oktober 2023! Neem gerust een familielid, een vriend, een buurman, een collega of een kennis mee.

Hartelijke groeten,

Kernteam van Veluwse Zwerftochten