6e Veluwse Zwerftocht

Op zaterdag 10 september 2022 organiseren wij na twee jaar afwezigheid vanwege Corona weer een zwerftocht. Het belooft een mooie dag te worden en het thema dit jaar is: ‘De achtste dag, op weg met Jezus!’.  Wij zijn God dankbaar voor Zijn hulp bij de organisatie en bidden voor een dag tot opbouw van Zijn  gemeente.

Inhoud van het programma: ontvangst met koffie, elkaar ontmoeten, een mooie wandeltocht met groepjes mannen over de prachtige Veluwe, enkele spellen onderweg, inspirerende sprekers, God aanbidden met een muziekband en aan het eind van de dag lekker eten met een biertje of een frisje bij een mooi kampvuur.

De locatie van de Veluwse Zwerftocht is dit jaar IJsboerderij Bonestroo in Doornspijk, een prachtige locatie nabij het Veluwemeer. Inloop is om 9:30 uur en rond 20:00 uur is het programma afgelopen. Voor de onkosten vragen wij een bijdrage van € 17,50.

Mis deze dag niet en geef je snel op via de pagina ‘AANMELDEN’ op onze website of stuur een e-mail naar: info@veluwsezwerftochten.nl. Vermeld in ieder geval je naam en telefoonnummer. Voor aanmelden en vragen mag je ook appen of bellen naar Bert van den Bosch: 06 – 1007 6212.

Wij zien ernaar uit om jou te verwelkomen op 10 september 2022. Neem gerust een familielid, een vriend, een buurman, een collega of een kennis mee!

Hartelijke groeten,

Kernteam Veluwse Zwerftochten